Wie ben ik:
Hi, mijn naam is Julie! Sinds meer dan 10 jaar werk ik in de fitness industrie. Hoe meer mensen ik over de jaren heb getraind, hoe duidelijker werd het om nog meer mensen aan de kwaliteit van het beweegpatroon moet doen.

Ik zie mezelf als motiverende coach en mijn passie ligt in het helpen en verbeteren van bewegen. Of het nu weer terug in een regelmatig patroon komen is, gewichtsverlies of weer op zijn gemak voelen betekent.
Stuur mij een mail of bel voor meer informatie. Ik heb er nu al zin in jouw te ontmoeten.

Wat bied ik aan:
– PERSONAL TRAINING
Personal Training met mij is méér dan trainen. Samen met jou creëren wij een plan dat jou gaat helpen jouw doelen te bereiken. Het maakt niet uit of je nu beginner bent of atleet.
– GROUP TRAINING
Groepslessen zoals Booty & Core Bodybuilding, HITT, Zumba®fitness, strength& conditioning of speciale lessen voor 60 plussers.Ervaar het zelf.
– POSTNATAL WORKOUTS
Kersverse moeder? – je bent van harte welkom. Als moeder van een dochter met handicap weet ik hoe lijf en mindset kan veranderen en hoe verschillend wij zijn met het hanteren van stress. Fysiek sterk(er) te worden is een van de musts als kersverse moeder. Bezoek ons 6-weken MOM in recovery programma.
– VOEDINGSADVIES
Laat ons eten weer leuk maken en laat ons stoppen met self-sabotage en restricties. Laat me jou helpen om weer in de juiste directie te gaan.


Locatie:
Alphen aan den Rijn